Herinner jij je iets van de tijd toen je baby was? Waarschijnlijk niet. Je ouders daarentegen kunnen ongetwijfeld de vele bijzondere momenten van jou als baby helder voor de geest halen. Dat je voor het eerst schaterde van het lachen bijvoorbeeld, je favoriete knuffel of je huilbuien toen je tandjes doorkwamen. Dit zal net zo zijn voor jou en jouw kind. Hoe fijn is het dan om samen, als je kind ouder is, door de herinneringskist te rommelen en te laten zien hoe hij of zij als baby was? Dat maakt de memorybox zo waardevol. De gekoesterde herinneringen heb je tastbaar gemaakt en dat blijft door de jaren heen, zodat je ze aan jouw kind kan meegeven wanneer het ouder is.

De houten herinneringskisten in deze categorie hebben verschillende ontwerpen in full color. Personaliseer ze bijvoorbeeld met naam, foto of geboortekaartje. Je kunt er ook voor kiezen om een slotje erop te laten zetten.

Memoryboxen kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Natuurlijk om de herinneringen van je kindje in te bewaren, maar wat dacht je van iemand tastbaar herinneren die niet meer in dit leven is? Je vader of moeder bijvoorbeeld, of je opa die veel voor je betekent heeft, of iemand anders die je dierbaar is. Verzamel spulletjes die je aan hem of haar doet denken en geef het een speciaal plekje.

© 2016 - 2023 Mommies & Miracles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Alles wordt met veel zorg gemaakt.. kan jij niet vinden wat je zoekt of wil je een ontwerp iets aangepast hebben? Ik kijk met liefde met je mee. Je mag altijd mailen naar info@mommiesandmiracles.nl