Het liefste wil je alles van jouw kindje bewaren... helaas kan niet alles bewaard worden maar kan je de meest waardevolle spulletjes zeker bewaren in een mooie memorybox. Denk bijvoorbeeld aan het geboortepakje, de eerste afgeknipte haarlokjes, echofoto’s en een dagboekje van de eerste maanden na de geboorte zijn enkele items die je in de memorybox kan bewaren.
En hoe bijzonder is het dan dat je de memorybox in de toekomst mee kan geven aan jouw kindje? Een herinneringskist vol mooie herinneringen aan vroeger.

De houten herinneringskisten met gravure zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en formaten. Personaliseer de box met naam en geboortedatum of laat het ontwerpen in de stijl van het geboortekaartje.

De memorybox is ook echt het perfecte kraamcadeau. Uniek, persoonlijk en ontzettend waardevol. Dus zoek jij nog een mooi cadeau? Kijk zeker eens tussen alle ontwerpen of er iets passends te vinden is. Is dit niet het geval? Je mag mij altijd mailen, dan denk ik graag met je mee.

© 2016 - 2024 Mommies & Miracles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Alles wordt met veel zorg gemaakt.. kan jij niet vinden wat je zoekt of wil je een ontwerp iets aangepast hebben? Ik kijk met liefde met je mee. Je mag altijd mailen naar info@mommiesandmiracles.nl