Ben je hier terecht gekomen, omdat bijvoorbeeld iemand in je omgeving zwanger is of net een baby heeft gekregen, maar ben je een beetje overweldigd door het aanbod van producten? En heb je geen flauw benul wat je moet kiezen en geven? Dat kan ik me goed voorstellen! Of je nu op zoek bent naar een gepersonaliseerd kraamcadeau, een verjaardagscadeau of zomaar een cadeau om te geven en je weet niet wat je precies moet geven, dan is een cadeaubon van Mommies & Miracles de ideale oplossing!

De cadeaubon is er al vanaf €5. Kies het gewenste bedrag en of je een cadeaubon van hout, van papier of een digitale code wilt. (dat zijn de enige keuzes die je moet maken, nou, dat valt wel mee hé?).

Wil je er nog een speciale boodschap op laten schrijven? Dat kan! Typ het gewenste berichtje in het tekstvak ‘opmerkingen’, rond de bestelling af en dan ga ik voor je aan de slag.

De code van de bon wordt aangemaakt zodra de bestelling is geplaatst.

Sorteer op
© 2016 - 2022 Mommies & Miracles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Alles wordt met veel zorg gemaakt.. kan jij niet vinden wat je zoekt of wil je een ontwerp iets aangepast hebben? Ik kijk met liefde met je mee. Je mag altijd mailen naar info@mommiesandmiracles.nl