Hoera een baby! De postbode heeft het er maar druk mee om alle geboortekaartjes bij jullie af te leveren. Ik vond het een feestje om dagenlang enveloppen open te maken, de leukste geboortekaartjes te zien en de felicitaties in ontvangst te nemen van familie en vrienden. De lieve berichten kwamen zelfs uit onverwachte hoek en dat deed me realiseren dat de geboorte van een baby echt heel speciaal is!

Wat doe je dan uiteindelijk met al die kaarten? Na een paar weken in een jungle van kaarten geleefd te hebben wordt het tijd dat ze opgeborgen worden. Weggooien kun je niet over je hart verkrijgen, maar wat dan? Juist, ze bundelen en er een boek van maken met een gepersonaliseerde houten omslag natuurlijk!

De houten omslagen zijn er in verschillende ontwerpen en kun je personaliseren met bijvoorbeeld naam en geboortedatum. Je kunt kiezen uit verschillende lettertypes en bepalen of je het met bindringen vastmaakt of het geheel bundelt met lint of kant.

Er is trouwens ook een houten omslag die je kunt gebruiken om verzamelde tekeningen en werkjes van je kind in te bundelen.

Alle teksten kunnen naar wens aangepast worden. Wil je bijvoorbeeld al jullie trouwkaarten bundelen? Of de invulpagina’s van de babyshower? Dat kan! Neem contact met me op en laat je wensen maar weten.

per pagina
Sorteer op
    1 - 18 van 32 resultaten
  • 1
  • 2
© 2016 - 2024 Mommies & Miracles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Alles wordt met veel zorg gemaakt.. kan jij niet vinden wat je zoekt of wil je een ontwerp iets aangepast hebben? Ik kijk met liefde met je mee. Je mag altijd mailen naar info@mommiesandmiracles.nl