Sorteer op
 • BIJTRING BAL | NOUGAT
  BIJTRING BAL | NOUGAT

  Deze siliconen bijtring is ideaal voor kleintjes die last hebben van beginnende tandjes. Dit kan erg pijnlijk zijn en dan is het fijn voor je mini om ergens op te kunnen bijten. Daarnaast is de bal ook nog eens heel leuk om mee…

  € 12,99
 • BIJTRING TEDDY BEAR
  BIJTRING TEDDY BEAR

  Deze bijtring kan je baby lekker in zijn mond stoppen om er op te sabbelen en te bijten. Bij doorkomende tandjes kan het extra fijn zijn om de bijtring voor gebruik in de koelkast te leggen (nóóit in de vriezer). De koude…

  € 12,99

Bijtringen

Bijtringen zijn al lang een onmisbaar hulpmiddel in de wereld van babyverzorging. Ze zijn niet alleen schattige accessoires, maar ze bieden ook tal van voordelen voor de gezondheid en het welzijn van je kleintje.

Een van de meest bekende voordelen van bijtringen is dat ze verlichting kunnen bieden wanneer baby's beginnen met tandjes krijgen. Het kauwen op een bijtring kan helpen om het pijnlijke gevoel en het ongemak te verminderen dat gepaard gaat met het doorkomen van de tandjes.

Bijtringen stimuleren de zintuigen van je baby. Ze zijn vaak voorzien van verschillende texturen en materialen die de tastzin en het gevoel van je kleintje prikkelen.

Het vasthouden en kauwen op een bijtring kan de mondmotorische vaardigheden van je baby verbeteren, wat belangrijk is voor latere ontwikkeling, zoals praten en eten.

Bijtringen kunnen ook een bron van afleiding en comfort zijn voor baby's, vooral wanneer ze humeurig of prikkelbaar zijn. Het kauwen op de bijtring kan hen kalmeren.

© 2016 - 2024 Mommies & Miracles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Alles wordt met veel zorg gemaakt.. kan jij niet vinden wat je zoekt of wil je een ontwerp iets aangepast hebben? Ik kijk met liefde met je mee. Je mag altijd mailen naar info@mommiesandmiracles.nl