Het moment dat ik mijn dochter Nora voor het eerst in mijn armen sloot vergeet ik nooit meer. Het veranderde mijn leven op slag, alles voelde nieuw aan (en tegelijkertijd een beetje onzeker). Toch was het ook alsof het nooit anders geweest was, alsof onze dochter altijd al in ons leven hoorde. Eveneens gebeurde dat met Imran, onze zoon. Vanaf dag één, toen ik de kleine hummeltjes in mijn armen gesloten had, wilde ik elk stukje, elk deeltje uit het leven van ze in me opnemen. Bij alles wat ik met ze meemaakte en alles wat ze deden voelde ik het verlangen er een tastbare herinnering van te maken om te koesteren. Ik had nooit kunnen voorspellen dat daaruit Mommies & Miracles zou ontstaan.

Het gezicht achter Mommies & Miracles

Mijn naam is Anna, ik ben 33 jaar en woon samen met mijn vriend en onze 3 kinderen in Heerenveen. Je zou kunnen zeggen dat ik een familiemens ben, want bijna elk weekend kun je ons vinden bij mijn ouders en oma. Dat vind ik ontzettend waardevol, want onze kinderen hebben een ijzersterke band met hun opa & oma en overgroot oma.

Ik ben van het type: het glas is altijd half vol. Van het positieve uitgaan en dan maar zien waar het op uitdraait. Deze denkwijze heeft me flink geholpen bij het opzetten van Mommies & Miracles. Door gewoon te beginnen en alle ideeën die ik had uit te voeren en gaandeweg te leren wat goed werkt en wat niet. Ik geniet van wandelingen maken en daar ontstaan vaak de beste ideeën voor de webshop.

Hoe het begon

In de periode nadat Nora geboren was, speelde ik lange tijd met het idee iets voor mezelf te beginnen. Hoewel ik het moederschap fantastisch vond (en nog steeds vind), wilde ik daarnaast graag weer “werken”. Iets wat ik makkelijk vanuit huis zou kunnen combineren met het moederschap. Dit, samen met het verlangen herinneringen van mijn dochter, en later mijn zoon en derde kindje, tastbaar te maken, resulteerde in het starten van een webshop gevuld met zelf ontworpen memoryboxen. Ik ontdekte een liefde voor ontwerpen en het uitdenken van ideeën en vulde uiteindelijk een webshop met allerlei items.

Mommies & Miracles zoals het nu is

En Mommies & Miracles? Dat is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle webshop waar je terecht kunt voor unieke en persoonlijke (kraam)cadeaus. In de jaren heeft het flink wat ontwikkeling ondergaan en ik ben ontzettend trots op waar het nu staat. Elk product wordt met liefde door mij ontworpen en met zorg uitgezocht en samengesteld. Ik werk samen met mooie merken en het proces wat daaraan vooraf gaat vind ik geweldig. Het proces van bedenken en uitvoeren van mijn eigen ontwerpen vind ik minstens zo leuk. Ik raak het meest geïnspireerd van de dingetjes in het dagelijks leven en scrollen door het wereld wijde web is een van mijn favoriete bezigheden.

 

Unieke en persoonlijke (kraam)cadeaus

Op zoek naar een uniek en persoonlijk (kraam)cadeau? Bij Mommies & Miracles vind je wat je nodig hebt. Een cadeau krijgen is leuk, een cadeau geven misschien nog wel leuker! Denk maar eens aan de blije gezichten en de ‘oh-tjes’ en ‘ah-tjes’ wanneer je een gepersonaliseerd cadeau van Mommies & Miracles overhandigd. Bijna alle items die je op Mommies & Miracles vindt kun je personaliseren en dat maakt het cadeau nog persoonlijker!

 

Heb je vragen of wil je ideeën met me delen? Neem dan contact op via info@mommiesandmiracles of met een bericht in de chatfunctie, ik help je graag.

Zin om je te laten inspireren? Neem dan zeker een kijkje op mijn instagramaccount @mommiesandmiracles.

Liefs,
Anna

© 2016 - 2024 Mommies & Miracles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Alles wordt met veel zorg gemaakt.. kan jij niet vinden wat je zoekt of wil je een ontwerp iets aangepast hebben? Ik kijk met liefde met je mee. Je mag altijd mailen naar info@mommiesandmiracles.nl