per pagina
Sorteer op
    1 - 18 van 20 resultaten
  • 1
  • 2

Groot nieuws! Je bent in verwachting of je kindje is al geboren, en dat is een bijzonder moment om te delen. Laat je creativiteit de vrije loop en kondig dit blijde nieuws op een originele en persoonlijke manier aan je familie, vrienden en iedereen die mag meegenieten. Bij Mommies & Miracles hebben we een prachtige collectie houten geboorteaankondigingen en zwangerschapsaankondigingen om deze unieke gebeurtenis te vieren.

Onze houten aankondigingen zijn verkrijgbaar in diverse ontwerpen en stijlen. Kies uit ronde bordjes of kistjes die je kunt laten graveren met bijvoorbeeld de naam en geboortedatum van je baby of je uitgerekende datum. Deze persoonlijke touch maakt de aankondiging nog specialer.

Wil je de geboorte van je kindje groots aankondigen? Ontdek dan onze collectie geboorteborden. Of je nu op zoek bent naar een unieke manier om je zwangerschap te delen of de komst van je kleintje te vieren, bij Mommies & Miracles vind je de perfecte houten aankondiging voor jouw bijzondere moment.

 

 

© 2016 - 2024 Mommies & Miracles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Alles wordt met veel zorg gemaakt.. kan jij niet vinden wat je zoekt of wil je een ontwerp iets aangepast hebben? Ik kijk met liefde met je mee. Je mag altijd mailen naar info@mommiesandmiracles.nl