De babykamer is de plek waar jij wil dat jouw kindje zich veilig, geborgen en blij kan voelen. Oh en wat is het leuk om er tijdens jouw zwangerschap heerlijk mee bezig te zijn. Kleuren op elkaar afstemmen en de mooiste spulletjes uitzoeken. Ik vond het misschien wel het leukste om mee bezig te zijn tijdens mijn eigen zwangerschap. Heerlijk omrommelen in dat fijne kamertje en het een plekje maken waar je graag wilt zijn.

Bij Mommies & Miracles vind je prachtige houten kinderkamer decoratie zoals namen van acryl, namen van hout, muziekdoosjes, vlaggetjes en de leukste decoratie voor aan de muur.
Maak de kinderkamer extra persoonlijk door iets uit te zoeken met de naam van jouw kindje.
Al onze decoratie kan je geheel naar wens personaliseren. 

Ik heb het nu over jouw eigen kindje... maar hoe leuk is het om bij de kersverse ouders aan te komen met een prachtig gepersonaliseerd kraamcadeau? Of misschien ben je op zoek naar een cadeau voor een kindje die jarig is? ... Je leest het al... niet alleen leuk voor jouw eigen kindje maar ook zeker om cadeau te doen.

© 2016 - 2024 Mommies & Miracles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Alles wordt met veel zorg gemaakt.. kan jij niet vinden wat je zoekt of wil je een ontwerp iets aangepast hebben? Ik kijk met liefde met je mee. Je mag altijd mailen naar info@mommiesandmiracles.nl