Sorteer op
  • Fotobord Van Hout | Eerste Jaar
    Fotobord Van Hout | Eerste Jaar

    GROOT HOUTEN BORD VOOR 12 FOTO’S - UNIEK GEPERSONALISEERD CADEAUVier het eerste levensjaar van je kleintje met ons prachtige, gepersonaliseerde houten bord. Dit unieke bord biedt ruimte voor 12 foto's, één voor elke maand tot…

    € 49,95

Groot Houten Bord voor 12 Foto’s - Uniek Gepersonaliseerd Cadeau


Vier het eerste levensjaar van je kleintje met ons prachtige, gepersonaliseerde houten bord. Dit unieke bord biedt ruimte voor 12 foto's, één voor elke maand tot aan de eerste verjaardag. Een prachtige manier om de groei en bijzondere momenten van je baby vast te leggen en te herinneren.


Er is ruimte voor 12 Foto's: Perfect voor het vastleggen van elke maand van het eerste jaar van je baby.

Bovenaan het bord wordt de tekst “One Year Of” gegraveerd, wat zorgt voor een stijlvolle en duurzame afwerking. De naam is van 3D acryl, verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Pas de tekst bovenaan aan naar wens. Voeg hartjes, bloemetjes of andere symbolen toe voor een persoonlijke touch.

Elk bord wordt met zorg en aandacht voor detail gegraveerd door ons team, zodat elk stuk uniek is.

Waarom Kiezen voor Mommies and Miracles?
Bij Mommies and Miracles geloven we in het creëren van blijvende herinneringen. Onze gepersonaliseerde cadeaus zijn met liefde gemaakt en perfect voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een babyshower, een eerste verjaardag, of een speciaal aandenken voor de ouders, onze producten maken elk moment bijzonder.

Maak van elk moment een blijvende herinnering met ons gepersonaliseerde houten bord. Bestel nu en geef een cadeau dat voor altijd gekoesterd zal worden.

© 2016 - 2024 Mommies & Miracles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Alles wordt met veel zorg gemaakt.. kan jij niet vinden wat je zoekt of wil je een ontwerp iets aangepast hebben? Ik kijk met liefde met je mee. Je mag altijd mailen naar info@mommiesandmiracles.nl