Tjonge, wat gaan de eerste maanden na de geboorte van je kind toch vlug voorbij. Op een roze wolk volg je elke stap van de groei van je baby en probeer je alles in je geheugen te prenten. Wat nou als je die herinneringen tastbaar kunt maken? Met een houten memorybox verzamel je alle ‘eerste keren’, zoals de eerste schoentjes of sieraden, en memorabele momenten. Vul de herinneringskist met wat jij je maar wilt blijven herinneren, zodat je er later naar terug kunt kijken en/of mee kunt geven aan je kind wanneer het opgeroeid is (maar laten we hopen dat dat nog heel lang duurt).

De houten memoryboxen in deze categorie hebben een klepdeksel en handvatten, en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Personaliseer ze naar wens en kies uit de verschillende ontwerpen. Het is ook mogelijk een eigen ontwerp te laten graveren aan de hand van bijvoorbeeld het geboortekaartje.

Memoryboxen kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Natuurlijk om de herinneringen van je kindje in te bewaren, maar wat dacht je van iemand tastbaar herinneren die niet meer in dit leven is? Je vader of moeder bijvoorbeeld, of je opa die veel voor je betekent heeft, of iemand anders die je dierbaar is. Verzamel spulletjes die je aan hem of haar doet denken en geef het een speciaal plekje.

per pagina
Sorteer op
    19 - 36 van 48 resultaten
© 2016 - 2024 Mommies & Miracles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Alles wordt met veel zorg gemaakt.. kan jij niet vinden wat je zoekt of wil je een ontwerp iets aangepast hebben? Ik kijk met liefde met je mee. Je mag altijd mailen naar info@mommiesandmiracles.nl